Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/06/2021 09:26 - Jumping

Toon Maes en Feetje de Bioagrico winnen 6j!

Afgelopen weekend waren we toe aan het derde weekend van de STX Cyclus en een van de twee manches die op het programma stonden vond plaats bij de familie Vanderhasselt in Ternat. De 6-jarige paarden sprongen opnieuw verdeeld over zaterdag en zondag en dus was het wachten tot zondag voor we de eindwinnaar van het weekend kenden. Die eer viel uiteindelijk te beurt aan Toon Maes met de schimmelmerrie Feetje de Bioagrico, een dochter van President uit de merrie Wapiti de Bioagrico (Ohio van de Padenborre) die zelf op 1.50m niveau sprong met Frederik Cattebeke. Maes finishte met het fokproduct van Birgit de Prins in 29.08 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

De 2de plaats was net als in Kuringen twee weken geleden voor Wim Vinckx met de voshengst D-Isci van de Kattevennen Z, een zoon van Darco en Carthago Z die gefokt werd door wijlen Leon Spronken. Vinckx kruiste de meet in 30.65 seconden en had zo al voor de derde keer een podiumplaats te pakken. Tim Van den Broeck wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen met de voor het BWP gekeurde hengst Parfait van het Schaeck, een zoon van Comme Il Faut uit de merrie Like A Diamond Van het Schaeck (Diamant de Semilly), die afgelopen weekend zelf nog in Knokke op het allerhoogste niveau sprong met de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Van Den Broeck had er met het fokproduct van Perry De Winter 30.86 seconden voor nodig om zijn barrage tot een goed einde ter brengen.

 

Willem Verbraekel werd nog 4de met Cuberlina II Z (Contact van de Heffinck x Corrado I – F: Eric & Alain Paridaens) en Tim Van Den Broeck wist de 5de plaats nog voor zijn rekening te nemen met Zoë-K van ’t Kattenheye Z (Zirocco Blue VDL x Corland – F: Tony Raman & Mieke Strobbe).

 

TAGS   |   TIM VAN DEN BROECK   |   TOON MAES   |   WILLEM VERBRAEKEL   |   WIM VINCKX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions