Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2021 22:06 - Jumping

Vandenberk beste Belg in CSI2* GP Bonheiden!

Ook bij de familie Van Belle op Jumping Bonheiden werd het concours vanmiddag afgesloten met de CSI2* GP. Doordat deze pas na 15.00u van start ging kregen zij halfweg te maken met hevige regenval en moest de proef een tijdje stilgelegd worden. Gelukkig kon de proef na een regenpauze hervat worden en de Grote Prijs dus verder afgewerkt worden.

 

Uiteindelijk wisten zich met Remco Been en Kim Emmen slechts 2 combinaties te plaatsen voor de barrage en het werd dus een Nederlands onderonsje. Daarin was het Remco been die aan het langste eind trok met de 14-jarige hengst Holland Vd Bisschop (Heartbreaker). Been wist het in de barrage foutloos te houden en met een finishtijd van 34.67 seconden was hij sterker dan zijn landgenote Kim Emmen. Die werd zo met de 12-jarige ruin Jack van het Dennehof (Toulon) 2de nadat ze de meet wist te bereiken in 35.13 seconden.

 

De 3de plaats was voor de Zwitserse amazone Clarissa Crotta. Die wist met de 11-jarige Yoghi (Frh Quaid) wel alle balken in de lepels te houden, maar was 16 honderdsten van een seconde te traag waardoor ze de ring verliet met 1 strafpuntje voor tijd.

 

Ook Limburger Jens Vandenberk liep in de basisomloop tegen 1 strafpuntje voor tijd aan met zijn 16-jarige hengst Faldiano (Hearbreaker). Dit leverde hem een 6de plaats op en de beste Belgische prestatie.

 

Verder was er nog een 12de plaats voor Marthe Heudens met Linguini de La Pomme (Marius Claudius) en een 13de plaats voor gewezen bondscoach Dirk Demeersman met G’Majo van de Caloo Meerschen (Ugano Sitte).  

 

TAGS   |   CLARISSA CROTTA   |   JENS VANDENBERK   |   KIM EMMEN   |   REMCO BEEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions