Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2021 17:34 - Jumping

Jochems blijft Gilles Thomas voor in Knokke…

Naast de Grote Prijs stond er op Knokke Hippique voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie vandaag ook nog een 1.40m rubriek in 2 fasen op het programma. Daarin kwam onze landgenoot Gilles Thomas sterk voor de dag met de 8-jarige hengst Comdero I Van Beek Z (Comme Il Faut), maar zijn prestatie was net niet voldoende om voor een Belgische overwinning te zorgen. Thomas kruiste in de 2de fase de meet in 29.99 seconden en dit leverde hem uiteindelijk de 2de plaats op.

 

De overwinning ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Kevin Jochems met de 12-jarige merrie Balou Z (Balou du Rouet). Jochems haalde in de 2de fase alles uit de kast en met een finishtijd van 27.98 seconden wist hij de concurrentie achter zich te laten. De 3de plaats ging naar de Britse amazone Emma Stoker, die nog steeds rijdt voor de stal van Axel Verlooy van Eurohorse. Stoker zat in het zadel van de 8-jarige merrie Nazarine Vd Axelhoeve (Emerald Van ’t Ruytershof) en klokte af in 30.12 seconden.

 

Verder was er nog een 10de plaats voor Evelyne Putters met Hector (Cicero Z Van Paemel) en een 12de plaats voor Thibault Philippaerts met Derby de Riverland (Kannan).

 

TAGS   |   EMMA STOKER   |   GILLES THOMAS   |   KEVIN JOCHEMS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions