Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2021 09:49 - Jumping

Gregory Wathelet op het podium in Knokke!

Gregory Wathelet en zijn 10-jarige voshengst Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut) hebben gisterenavond opnieuw voor een sterke prestatie weten te zorgen in Knokke Hippique! Nadat ze zich de voorbije dagen ook al tweemaal wisten te klasseren behoorden Wathelet en Faut-IL des 7 Vallons gisteren bij de 15 beste combinatie die zich wisten te plaatsen voor de tweede en beslissende ronde van de 1.50m hoofdrubriek. Het duo had in de eerste rond al voor een foutloze omloop weten te zorgen en wisten die prestatie nog eens te herhalen in de tweede ronde. Ze kwam over de meet in 37.87 seconden en deze prestatie leverde hen een mooie 3de plaats op.

 

De overwinning ging naar de Braziliaan Eduardo Pereira De Menezes, die ook donderdag al een rubriek wist te winnen. Pereira De Menezes zat in het zadel van de 12-jarige H5 Elvaro (Calvaro F.C.) en met een finishtijd van 37.14 seconden wist hij de concurrentie op afstand te houden. Verder wist ook de Amerikaan McLain Ward de prestatie van Wathelet nog te overtreffen. Ward strandde op de 2de plaats nadat hij met de eveneens 12-jarige Contagious (Contagio Z) de meet wist te bereiken in 37.67 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Jacobien Dwerse Hagen en een 11de plaats voor Jérôme Guery met Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions