Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2021 07:00 - Jumping

Ines van den Bosch grijpt naast winst

Voor de ruiters en amazones van de  CSI2* competitie was de CSI2* GP gisteren natuurlijk het hoogtepunt van de dag, maar daarnaast stond er gisterennamiddag ook nog een 1.40m rubriek in 2 fasen op het programma. Daarin bevestigde de Limburgse amazone Ines van den Bosch haar goede vorm van de voorbije dagen. Van den Bosch, die de dagen voordien al een 4de en 2de werd, zat in het zadel van de 9-jarige ruin Zirocco (Zilverstar T) en een foutloze 2de fase in 28.09 seconden leverde haar ook ditmaal een 2de plaats.

 

Enkel de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf wist de prestatie van van den Bosch nog te overtreffen. Zij snelde met de eveneens 9-jarige Murakami Gp Z (Mylord Carthago) naar de meet in 27.81 seconden en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 3de plaats was voor de Brit Matthew Sampson, die de eveneens 9-jarige Harley D (Spartacus) onder het zadel had. Hij zette dan weer een tijd van 28.21 seconden op het scorebord.

 

Verder op in het klassement zagen we voor ons land nog een 4de plaats voor Anthony Philippaerts met Calypso de Blondel (Lauterbach), een 5de plaats voor Yves Vanderhasselt met Lelielounka Stw (Emerald van ’t Ruytershof), een 7de plaats voor Mathieu Guery met Mirabelle (Emerald van ’t Ruytershof), een 17de plaats voor Dominique Hendrickx met Dubai Une Prince (Shaman du Yam’s), een 19de plaats voor Jeroen Appelen met Monte Blue PS (Monte Bellini) en een 20ste plaats voor Eleonore Lambilliotte met Hotcha Van ’T Rozendael (Cartier van de Heffinck).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions