Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2021 06:40 - Jumping

Top 5-klassering voor Gudrun Patteet

Terwijl op de Zoute Plage van Knokke Hippique gisteren de CSI2* GP plaatsvond kwamen de ruiters en amazones van de CSI5* competitie op datzelfde moment in actie in een 1.45m hoge speedclass op de Plage m’as tu vu. Gudrun Patteet was daarin in goede vorm met de 11-jarige hengst Artist vh Marienshof Z (Arezzo VDL), die ze onlangs ter beschikking kreeg van Sandra Ecker. Patteet en Artist vh Marienshof Z lieten alle balken netjes in de lepels en haar chronotijd van 70.74 seconden leverde hen een mooie 5de plaats.

 

De overwinning bleef opnieuw in ‘eigen huis’ dankzij de Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop. Die zat in het zadel van de 13-jarige ruin Ultrachic de Charmois (Quaprice Bois Margot) en met een finishtijd van 64.56 seconden had ze na een 3de en een 2de plaats nu toch haar overwinning te pakken.

 

De 2de plaats ging naar de Mexicaan Enrique Gonzalez met de 10-jarige Centarew (Centadel). Gonzalez stopte de klok op 67.81 seconden en moest zo duidelijk zijn meerder erkennen in de stalamazone van Stephan Conter. Brinkop nam naast de overwinning trouwens ook nog de 3de plaats voor haar rekening. Ditmaal stuurde ze de 13-jarige de Flipper (Flipper d’Elle) naar de meet in 68.65 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 7de en een 12de plaats voor Nicola Philippaerts, dit met Mr Uno-K Van ’t Kattenheye (Numero Uno) en Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL) en een 10de plaats voor Dominique Hendrickx met No-Comment de Septon (Jenson Van ’t Meulenhof).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions