Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2021 06:26 - Jumping

Bruynseels beste Belg in de CSI2* GP Knokke

Op Knokke Hippique moet het hoogtepunt van de week vanmiddag nog komen van de CSI5* GP, maar de CSI2* GP stond reeds gisterenmiddag op het programma. 7 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop, maar daarbij behoorden helaas geen landgenoten… Niels Bruynseels en Luca Van’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld) zorgde op de 17de plaats voor de beste Belgische prestatie nadat ze in de basisomloop 4 strafpunten verzamelden.

 

De overwinning in deze Grote Prijs was voor de Duitser Felis Hassmann. Die wist het in die 7-koppige barrage opnieuw foutloos te houden met zijn 12-jarige ruin Sig Captain America (Captain Fire) en met een chronotijd van 34.93 seconden wist hij de concurrentie te verschalken. Daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de Nederlandse amazone Stefanie Carroll, de vrouw van Enda Carroll van Ashford Farm. Carroll kwam over de meet in 35.95 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige High Point VDL (Tinka’s Boy). De Canadees Tim Wilks tenslotte vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij zette met de amper 8-jarige Diamanthella Vg Z (Diamant de Semilly) de klok stil op 36.60 seconden.

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   NIELS BRUYNSEELS   |   STEFANIE VAN DEN BRINK   |   TIM WILKS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions