Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/06/2021 17:55 - Jumping

Clarys leidt Belgisch podium in Bonheiden!

Onze landgenoot Bart Clarys heeft zich vanmiddag op Jumping Bonheiden een mooi verjaardagsgeschenk cadeau gedaan! In de 1.45m hoge Longines Raningproef werd hij namelijk de eindlaureaat met zijn 10-jarige merrie Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue). Clarys hield het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en met zijn tijd van 32.87 seconden stond hij dan ook nog eens op kop van een integraal Belgisch podium.

 

Daarmee klopt hij onder andere de snelle Thierry Goffinet, die tevreden moest zijn met de 2de plaats. Goffinet was vergezeld van de 12-jarige merrie Cadet du Ruisseau Z (Chellano Z) die hij aan de meet wist te brengen in 34.34 seconden. Amazone Ann Carton-Grootjans was de 3de Belgische combinatie die het podium wist te halen. Zij zat opnieuw in het zadel van haar 11-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) en samen wisten ze de klok te stoppen op 34.78 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 5de plaats voor Andres Vereecke met Halima van het Bonte Hof Z (Hos d’O), een 7de plaats voor Marthe Heudens met Linguini de La Pomme (Marius Claudius), een 12de plaats voor Dirk Demeersman met L’Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly), een 13de plaats voor Belgisch Kampioen Juniors Roy Van Beek met Chacco Me Biolley (Chacco Blue), een 14de plaats voor Thibeau Spits met Ibestra VB (Quality Time) en een 17de plaats voor Bart Jay Junior Vandecasteele met Mac Jack Courtier (VDL Indoctro).

 

TAGS   |   ANN CARTON-GROOTJANS   |   BART CLARYS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions