Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/06/2021 17:20 - Jumping

Ook Nicola Philippaerts haalt podiumplaats!

Nadat vader Ludo gisteren al een keer het podium wist te halen heeft nu ook Nicola Philippaerts een podiumplaats weten te scoren tijdens de CSI3* competitie van Knokke Hippique. In de 1.45m hoge kwalificatie voor de CSI3* Grote Prijs verscheen hij aan de start met de 9-jarige merrie Moya Vd Bisschop (Darco) en was hij een de 24 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Daarin hield Nicola het opnieuw foutloos en zijn finishtijd van 43.11 seconden leverde hem een 3de plaats op.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf, die opnieuw in het zadel zat van haar 10-jarige vosmerrie Nababette Z (Nabab de Rêve). Bettendord kuiste in de barrage de meet in 42.68 seconden en daarmee was ze nipt sneller dan de Zweed Henrik Von Eckermann. Die had met de 9-jarige ruin Hollywood V (Mylord Carthago) de klok weten te stoppen op 42.70 seconden wat hem dus uiteindelijk de 2de plaats opleverde.

 

Verder was er in deze rubriek nog een 4de plaats voor Maartje Verberckmoes met Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte), een 10de plaats voor Leonie Peeters met Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy), een 11de plaats voor Jos Verlooy met Fabregas (Zambesi), een 15de plaats voor Frédéric Vernaet met Born To Win Ap Z (Bentley van de Heffinck), een 16de plaats voor Wilm Vermeir met Hotshot (London) en een 17de plaats voor Karel Cox met Kill Bill Max (Toulon).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions