Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/06/2021 17:03 - Jumping

Guery en Quel Homme de Hus scoren!

Een dag nadat hij te horen kreeg dat hij deel uitmaakt van het Belgische springteam voor de Olympische Spelen in Tokyo hebben Jérôme Guery en zijn 15-jarige tophengst Quel Homme de Hus van zich laten horen in Knokke Hippique. In de 1.45m rubriek van de CSI5* competitie sprongen ze net voor de middag naar een 5de plaats nadat ze in de 2de fase de klok hadden weten te stoppen op 30.13 seconden.

 

Bovenaan het klassement van deze rubriek kregen we de Amerikaanse amazone Lillie Keenan met de 12-jarige ruin Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), die in ons land tal van successen wist te behalen met zowel Koen als Andres Vereecke. Keenan kruiste de meet in 25.43 seconden en wist daarmee alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Italiaan Emanuele Guadiano met de 8-jarige ruin Nikolaj de Music, een zoon van Kannan uit de halfzus van Fantomas de Muze. Gaudiano klokte af in 25.76 seconden en was zo ruim een volle seconde sneller dan Keenan’s landgenote Paris Sellon. Die nam met de 12-jarige Anna JO (Acodetto 2) de 3de plaats voor haar rekening nadat ze de klok wist te stoppen op 26.89 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx met Koriano Van Klapscheut (Lord Z) en een 8ste plaats voor Wilm Vermeir met Dm Jacqmotte (Toulon).

 

TAGS   |   EMANUELE GAUDIANO   |   JEROME GUERY   |   LILLIE KEENAN   |   PARIS SELLON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions