Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/06/2021 07:29 - Jumping

Wilm Vermeir wint hoofdrubriek in Knokke!

Onze landgenoot Wilm Vermeir heeft gisterenavond voor een klinkende zege weten te zorgen op Knokke Hippique. In de 1.50m hoofdrubriek van de CSI5* competitie werd hij namelijk de eindlaureaat met de 12-jarige hengst Joyride S (Toulon). In een rubriek rechtstreeks op tijd zette Vermeir na een strakke ronde een finishtijd van 60.10 seconden op het scorebord en daarmee liet hij dus het Belgische volkslied weerklinken.

 

Het zilver ging naar de Zwitser Martin Fuchs, de regerende Europese Kampioen. Fuchs was vergezeld van de 14-jarige Tam Tam du Valon (Ogrion des Champs) en wist de klok te stoppen op 60.49 seconden. Gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx, die eerder op de dag ook al 7de was in het 1.40m, was hier goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij stuurde de 12-jarige ruin Vintadge de la Roque (Kannan) naar de eindmeet in 61.65 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Gudrun Patteet met Sea Coast Pebbles Z (Picasso Z) en een 8ste plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   GUDRUN PATTEET   |   MARTIN FUCHS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions