Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/06/2021 23:05 - Jumping

Dominique Hendrickx beste Belg in Knokke!

Voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie stond er vanmiddag op de Zoute Plage van Knokke Hippique een 1.40m rubriek in 2 fasen op het programma. De beste Belgische prestatie kwam daarin van gewezen Belgisch Kampioen Dominqiue Hendrickx. Die had de 8-jarige hengst No-Comment de Septon (Jenson Van ’t Meulenhof) gezadeld en na een finishtijd van 33.00 seconden wist hij er beslag te leggen op de 7de plaats.

 

Het was de Nederlander Harrie Smolders die hier met de overwinning ging lopen. Smolders zat in het zadel van de 14-jarige ruin Cas 2 (Indoctro) en met een  tijd van 28.00 seconden wist hij een nieuwe overwinning aan zijn palmares toe te voegen.

 

Het zilver ging naar de Egyptenaar Mouda Zeyada. Die kruiste in de 2de fase de meet in 28.41 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12- jarige merrie Fiori LS (Riscal La Silla). De Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Zij zette met de 13-jarige Utrachic de Charmois (Quaprcie Bois Margot) de klok stil op 28.65 seconden en hield zo het brons in ‘eigen huis’.

 

Naast Dominique Hendrickx was ook Gregory Wathelet een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze barrage 11de met Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut 5).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions