Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/06/2021 22:47 - Jumping

Ludo Philippaerts springt op het podium!

Op Knokke Hippique vindt er deze week naast de gewone competitie ook een intense familiestrijd plaats. Behalve Nicola, Olivier, Thibault en Anthony neemt namelijk ook vader Ludo Philippaerts deel aan het concours. Ludo liet vanmiddag in ieder geval meteen zien dat er de volgende dagen zeker rekening met hem dient gehouden te worden en verzekerde zich in de 1.45m hoge GP-kwalificatie van de CSI3* competitie van een plaatsje op het podium. In het zadel van de 9-jarige Mr. Idol S (Plot Blue) snelde Philippaerts Senior naar de meet in 62.02 seconden wat hem een mooie 3de plaats opleverde.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Braziliaan Eduardo Pereira De Menezes met de eveneens 9-jarige Calypso des Matis (Padock du Plessis*HN). Hij zette de klok stil op 61.07 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken. De 2de plaats bleef ‘in eigen huis’ met de Italiaan Lorenzo de Luca en de 12-jarige Amarit d’Amour (Ashby). Hij kwam over de meet in 61.42 seconden en was zo toch nog ruim een halve seconde sneller dan Philippaerts.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Leonie Peeters met Belanda (Cristo 5), een 8ste plaats voor Jeroen Appelen met Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel), een 10de plaats voor Niels Bruynseels met Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve), een 11de plaats voor Dimme D’Haese met Comme Il Faut (Diamant de Semilly), een 12de plaats voor Wilm Vermeir met Hotshot (London), een 13de plaats voor Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly) en een 15de plaats voor Pieter Devos met Mom’s Isaura (Tinka’s Boy).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions