Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/06/2021 16:39 - Jumping

Thibeau Spits schittert op Jumping Bonheiden

Naast de openingsweek van Knokke Hippique wordt er deze week in eigen land ook opnieuw internationaal gesprongen bij de familie Van Belle op Jumping Bonheiden. De ruiters en amazones van de CSI2* competitie begonnen daar vanmiddag aan hun concours met meteen een 1.45m hoge Longines Rankingproef en daarin kwam Thibeau Spits opnieuw sterk voor de dag. Spits, die vorige week in Bonheiden ook al twee rubrieken wist te winnen, zadelde de 13-jarige merrie Isolde van de Heffinck (Contact van de Heffinck) en nam de 2de plaats voor zijn rekening nadat hij in deze speedclass de klok had weten te stoppen op 65.43 seconden.

 

Enkel de Nederlandse amazone Mel Thijssen had de prestatie van Spits nog weten te overtreffen. Zij snelde met de 11-jarige Florida Balia NL (Bustique) naar een finishtijd van 65.04 seconden en daarmee mocht zij bovenaan het podium plaatsnemen. Na Spits ging ook de 3de plaats nog naar onze Noorderburen dankzij Glenn Knoester en de 16-jarige Alpicor (Lupicor). Hij had er 66.15 seconden voor nodig om zijn parcours tot een goed einde te brengen en mocht daarmee dus ook mee plaatsnemen op het podium.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 7de plaats voor Belgisch Kampioen Juniors Roy Van Beek met Chacco Me Biolley (Chacco Blue), een 8ste plaats voor Jens Thys met Kapucijn van de Donkhoeve (Vagabond de la Pomme) en een 9de plaats voor Jens Vandenberk met Faldiano (Heartbreaker).

 

TAGS   |   ANN CARTON-GROOTJANS   |   GLENN KNOESTER   |   MEL THIJSSEN   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions