Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/06/2021 13:38 - Jumping

Karel Cox strandt net naast het podium…

Na de CSI2* en CSI1* competitie gisteren is vanmorgen op Knokke Hippique nu ook de CSI5* competitie van start gegaan. De openingsrubriek was vanmorgen een 1.45m rubriek tegen de klok en daarin was Limburger Karel Cox bovenaan in het klassement terug te vinden. De gewezen Belgische Kampioen zadelde de 8-jarige merrie Esteluna CI Z (Elvis Ter Putte) en wist ook alle balken netjes in de lepels te houden. Hij klokte af in 65.82 seconden en daarmee strandde hij net naast het podium op de 4de plaats.

 

De overwinning was voor de Griekse ruiter Ioli Mytilineou met de 10-jarige BWP-er La Perla van de Heffinck (Cooper van de Heffinck). Hij wist de klok te stoppen op 64.99 seconden en zo kreeg de overwinning toch nog een Belgisch tintje. De 2de plaats was voor de Nederlander Harrie Smolders, die in het zadel zat van de 9-jarige voshengst Escape Z (Emerald Van ’t Ruytershof). Smolders deed in 65.39 seconden in uitstekende poging, maar kwam dus een kleine halve seconde tekort om de overwinning op te eisen. De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli was de 3de die het podium wist te halen. Hij zette met de 10-jarige Like A Diamond van het Schaeck (Diamant de Semilly) de klok stil op 65.42 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Dominique Hendrickx met Koriano Van Klapscheut (Lord Z) en een 9de plaats voor Gregory Wathelet met Cocktail de Talma (Baloubet du Rouet).  

 

TAGS   |   HARRIE SMOLDERS   |   IOLI MYTILINEOU   |   KAREL COX   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions