Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/06/2021 23:51 - Jumping

Lambrecht strandt naast podium in CSI2* GP

Ook op de internationale Jumping van Bonheiden was het vanmiddag tijd voor de CSI2* GP! De Belgische delegatie wist gisteren tijdens de 1.40m hoofdrubriek nog de volledige top 5 voor hun rekening te nemen, maar een Grand Prix-overwinning zat er vanmiddag helaas niet in… Het beste Belgische resultaat kwam van Vincent Lambrecht met de 12-jarige ruin Catwalk Harry (Verdi TN). In een barrage waarvoor zich 13 combinaties wisten te plaatsen zette Lambrecht in 35.95 seconden een bijzonder goede tijd neer, maar daarbij viel er helaas ook een balkje uit de lepels waardoor hij uiteindelijk net naast het podium op de 4de plaats strandde.

 

Het volledige podium kleurde Nederlands met op kop Jack Ansems en de 11-jarige merrie Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue). Ansems kruiste de meet in 35.87 seconden en deed zo elke dag net iets beter! Donderdag was hij gestart met een 3de plaats en op vrijdag wist hij de 2de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

Kim Emmen volgde met de 12-jarige ruin Jack van het Dennehof (Toulon) op de 2de plaats. Met Emmen moet er in een barrage altijd rekening gehouden worden, maar haar tijd van 36.34 seconden was ditmaal niet voldoende om een nieuwe overwinning op haar palmares te zetten. Dennis van den Brink was de 3de Noorderbuur die het podium wist te halen. Hij was vergezeld van de 11-jarige Aonia Domain (Mylord Carthago) die hij naar de meet wist te sturen in 38.02 seconden.

 

Verder was er in deze Grote Prijs nog een 6de plaats voor Koen Vereecke met Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly), een 12de plaats voor Kim Thiry met Freedom de S.B. (Ogano Sitte) en een 13de plaats voor vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens met Hulde G (Vigo d’Arsouilles).

 

TAGS   |   DENNIS VAN DEN BRINK   |   JACK ANSEMS   |   KIM EMMEN   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions