Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/06/2021 07:03 - Jumping

Ook Dieter Vermeiren wint in Stockholm!

De Belgische jeugd heeft zijn duidelijk zijn stempel gedrukt tijdens CSIU25-competitie van de Longines Global Champions Tour in het Zweedse Stockholm! Vrijdag was er al die overwinning van Andres Vereecke in de 1.45m rubriek en ook gisteren in de 1.50m rubriek kregen we een Belgische combinatie bovenaan het podium. Het was namelijk Dieter Vermeiren die er de beste was met zijn 13-jarige schimmelruin Kingston Town 111 Z (Kashmir van Schuttershof). Vermeiren klokte in deze speedclass af in 57.24 seconden en daarmee zorgde hij dus voor een tweede Belgische overwinning.

 

De 2de plaats ging naar onze Noorderburen dankzij Tom Schellekens en de 11-jarige merrie Diarabo (Diarado). Ook Schellekens wist de 0 op het scorebord te houden, maar hij deed er dan weer 59.83 seconden over om de eindmeet te bereiken. Voor de Duitse amazone Linn Hamann was er net als vrijdag een 3de plaats. Zij stuurde de 15-jarige Crystal Clear (Clearway) ditmaal naar de meet in 60.00 seconden.

 

Voor Andres Vereecke en de 10-jarige D’Artagan RR (Diamant de Semilly) was er ditmaal in een 9de plaats. Hij zette in 58.49 seconden de tweede snelste tijd op het scorebord, maar zag daarbij ook wel een balkje uit de lepels rollen.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   DIETER VERMEIREN   |   LINN HAMANN   |   TOM SCHELLEKENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions