Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
19/06/2021 08:27 - Jumping

Podiumplaats voor François Mathy Jr.!

Naast Gudrun Patteet komt ook François Mathy Jr. deze week aan de start op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez. Voor de 1.50m hoge Longines Rankingproef rekende hij gisteren namiddag op de 13-jarige schimmelhengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte) en dat leverde hen een plaatsje op het podium op. Mathy snelde in deze rubriek tegen de klok naar de meet in 66.35 seconden en deze prestatie was uiteindelijk goed voor de 3de plaats in het klassement.

 

Maar er stond opnieuw geen maat op de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano. Vergezeld van de 8-jarige Nikolaj de Music (Kannan) uit de fokkerij van Walter Lelie kruiste Gaudiano de meet in een overtuigende 62.03 seconden en daarmee had hij ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

Verder wist ook de Fransman Edward Levy de prestatie van Mathy nog te verbeteren. Hij nestelde zich op de 2de plaats nadat hij met de 9-jarige Confidence d’Ass (Diamant de Semilly) een tijd van 64.26 seconden op het scorebord had weten te brengen.

 

TAGS   |   EDWARD LEVY   |   EMANUELE GAUDIANO   |   FRANçOIS MATHY JR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions