Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/06/2021 16:43 - Jumping

Andres Vereecke wint in Stockholm!

De Longines Global Champions Tour is deze week reeds toe aan de 5de manche van het seizoen en daarvoor trekt het naar de Zweedse hoofdstad Stockholm. Naast de CSI5* competitie staan er in het Olympisch Stadion ook enkele CSIU25-rubrieken op het programma en daarin kom voor ons land onder andere Andres Vereecke aan de start. Vereecke was vanmorgen meteen in bloedvorm en schreef met de 10-jarige D’Artagan RR (Diamant de Semilly) de 1.45m hoge openingsrubriek op zijn palmares. Vereecke wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en met een chronotijd van 33.84 seconden liet hij direct het Belgische volkslied weerklinken.

 

De 2de plaats voor de Ier Harry Allen, de jongere broer van Bertram. Allen was vergezeld van de eveneens 10-jarige Guinness (Nabab de Rêve), maar moest met zijn tijd van 35.01 seconden zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De Duitse Linn Hamann wist na deze heren de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij zat in het zadel van de 15-jarige Crystal Clear (Clearway), die ze naar de meet wist te sturen in 35.70 seconden.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   HARRY ALLEN   |   LINN HAMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions