Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/11/2021 16:00 - Jumping

Podiumplaats voor Estelle Gerard!

Op het internationale jeugdconcours in het Duitse Hagen is de dag vanmorgen goed gestart voor onze landgenotes Estelle Gerard en Marthe-Louize Dieu! Beide amazones wisten zich in de 1.25m rubriek voor de Children namelijk naar een top 5-klassering te rijden.

 

Estelle Gerard wist voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Zij zat in het zadel van de 12-jarige ruin Jedam (Nonstop) en haar finishtijd van 34.89 seconden in de 2de fase leverde haar een mooie 3de plaats op. Marthe-Louize Dieu volgde net na Gerard op de 4de plaat. Zij kwam over de finishlijn in 34.99 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 11-jarige Flying Lotus Z (Flipper d’Elle).

 

De winst ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Yoni Van Santvoort met de 12-jarige merrie Esprit (Sir Scandic). Met een foutloze barrage in 33.32 seconden wist zij de concurrentie achter zich te laten en mocht zij dus de hoofdprijs in ontvangst nemen. Verder wist de Zweedse Svea Tegnestedt het nog sneller te doen dan onze landgenotes. Zij stuurde de 9-jarige H.Emeralda (Emerald Van ’t Ruytershof) naar de meet in 33.85 seconden, wat haar een 2de plaats opleverde.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 13de plaats voor Yari van den Branden met Ohara (Action Breaker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions