Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/11/2021 06:50 - Jumping

Ook Thibeau Spits uitstekend van start!

In navolging van Vic De Plecker en Jérôme Guery is gisterenavond ook Thibeau Spits uitstekend aan zijn internationale week begonnen. In het Deense Uggerhalne zal Spits vanmiddag voor het eerst deel uitmaken van de Belgische équipe in de Nations Cup voor Seniors, maar gisterenavond wist hij zich ook al meteen in de kijker te rijden tijdens de 1.45m hoge Grand Prix kwalificatie. In het zadel van de 13-jarige merrie Isolde van de Heffinck (Contact van de Heffinck) bleef Spits in deze rubriek tegen de klok foutloos en met zijn tijd van 63.15 seconden wist hij beslag te leggen op de 2de plaats in het klassement.

 

De overwinning moet hij laten aan de Britse amazone Lily Attwood, die vorige week nog de Longines Rankingproef wist te winnen in het Sentower Park. Zij was net als toen vergezeld van de 11-jarige Cor-Leon Vd Vlierbeek Z (Calvaro Z) en met haar chronotijd van 62.51 seconden had ze dus opnieuw een overwinning te pakken. Haar landgenoot Joseph Stockdale volgde na Spits op de 3de plaats. Hij zette met de 11-jarige Equine America Kandleford (Kannan) de klok stil op 63.36 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

TAGS   |   JOSEPH STOCKDALE   |   LILY ATTWOOD   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions