Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/10/2021 23:26 - Jumping

Celine Schoonbroodt strandt naast het podium

In het Sentower Park van Opglabbeek waren ze vandaag reeds toe aan de tweede dag en dat betekent dat er vanavond een 1.45m hoge Longines Rankingproef geprogrammeerd stond. Van de 56 combinaties die aan de start verschenen wisten er in de basisomloop 12 de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 12 was onze landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevedo met haar 11-jarige Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet). Schoonbroodt-De Azevedo hield het in de barrage opnieuw zonder fouten, maar met haar tijd van 43.62 seconden strandde ze net naast het podium op de 4de plaats.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Duitser Philip Rüping met de 10-jarige Casallco (Casall). Hij wist de klok te stoppen op 40.42 seconden en daarmee de overige deelnemers dus op afstand te houden. De Brit Matthew Sampson volgde Rüping op de 2de plaats. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Connecticut (Conthargos) en deed er 41.19 seconden over om zijn barragerit tot een goede einde te brengen. De Amerikaan Michael Hughes was de 3de die het podium wist te halen. Hij zette met de 9-jarige Matcho van de Mishagen (I’M Special de Muze) een tijd van 42.96 seconden.

 

Verderop in het klassement was er een 7de plaats voor Nicola Philippaerts met Moya Vd Bisschop (Darco), een 10de plaats voor Leonie Peeters met Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy) en een 11de plaats voor Rik Hemeryck met Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions