Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/10/2021 23:09 - Jumping

Droomstart voor Jérôme Guery in La Baule!

Onze landgenoot Jérôme Guery is vanmiddag uitstekend begonnen aan zijn concours in het Franse La Baule! Tijdens deze openingsdag stonden er voor de ruiters en amazones van de CSIO5* competitie meteen 3 rubrieken op het programma en in de 1.50m hoofdrubriek was het Jérôme Guery die de beste was met zijn 11-jarige SBS-hengst Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle). Guerye wist in deze speedclass de balken in de lepels te houden en met zijn chronotijd van 67.63 seconden zorgde hij dus onmiddellijk voor een Belgische overwinning.

 

De 2de plaats voor de Ierse ruiter Shane Sweetnam, die de 13-jarige Indra Van de Oude Heihoef (Casantos) onder het zadel had. Sweetnam, die normaal vooral op Amerikaanse bodem actief is, stopte de klok op 68.78 seconden en wist zo dus het dichtst in de buurt wist te komen van Guery. De Fransman Mathieu Billot vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde naar de 10-jarige Lord De Muze (Nabab de Rêve) naar een finishtijd van 69.46 seconden.

 

Pieter Devos en Kannabis Van De Bucxtale (Contact van de Heffinck) vielen na ook een foutloze rit net buiten de prijzen op de 16de plaats.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   MATHIEU BILLOT   |   SHANE SWEETNAM

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions