Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/09/2021 14:08 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt 'Hippisch Complex'

Professionele paardenaccommodatie op ca. 5,9 ha te Jabbeke

Immofluisteraar verkoopt deze professionele paardenaccommodatie met milieuvergunning tot 150 paarden en woonst met bijgebouwen te Jabbeke op ca. 5,9 ha 

Deze prachtige eigendom met tal van mogelijkheden is gelegen te Snellegem, een deelgemeente van Jabbeke. Het complex ligt op slechts 15km van de Belgisch kust en is uitstekend bereikbaar via de E40 Oostende – Brussel. Ondanks haar centrale ligging ligt het complex in een rustige en bosrijke omgeving met mooie wandelroutes. 

Het geheel bestaat uit: 
- Hippisch complex 
- Buitenaccommodatie 
- Hoeve met twee bijgebouwen die zijn ingericht als stallen. 

Het hippisch complex is ca. 4000m2 groot en werd gebouwd in 2010. Centraal in het complex bevindt zich een ruime binnenpiste van 60m x 32m die is voorzien van professionele belichting en automatische besproeiing. Rondom de binnenpiste zijn er verschillende gangen aanwezig met daarin 90 paardenboxen die elk uitgerust zijn met voerbakken en automatische drinkbakken. Tevens bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding naar 100 boxen. Verder zijn er meerdere wasplaatsen aanwezig, waarvan een aantal uitgerust zijn met zowel warm als koud water of een solarium. 

Verder bevindt zich in het gebouw een ruimte van 20m x 20m die op heden gebruikt wordt als opslagplaats voor hooi en stro, maar die ook zeker ingericht kan worden als inrijpiste. Ook is er in het complex een ruime ontvangstruimte met bar aanwezig van 30m x 5m. Boven deze ruimte bevindt zich een multifunctionele zolderruimte die men kan invullen naar keuze. Aan de overkant van de binnenpiste is er een identieke casco ruimte (eveneens van 30m x 5m) aanwezig waaraan een bestemming is te geven naar keuze.  

Het buitengedeelte van de accommodatie is uitgerust met een ruime buitenpiste van 90m x 65m. Verder zijn er verschillende weides gelegen op 5ha en een longeercirkel met (verlopen) vergunning tot uitbreiding naar een stapmolen. Ook is er ruim voldoende parkeerruimte en een verharde binnenplaats waardoor het laden en lossen van dieren zonder problemen kan verlopen. Ten slotte is er ook een vijver aanwezig en wordt het hemelwater opgevangen in maar liefst 6 regenwaterputten zodat er ten allen tijde voldoende water beschikbaar is. 

Verder beschikt deze multifunctionele eigendom nog over een te renoveren hoeve met aanhorigheden. Deze telt momenteel 4 slaapkamers met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 5 slaapkamers. Verder beschikt deze eigendom nog over twee bijgebouwen aanwezig die momenteel ingericht zijn met paardenstallen. 

 

Wenst u graag meer info, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail info@immofluisteraar.be of telefoon +32 470 553 030. 

 

https://www.immofluisteraar.be/detail/kopen-woning-jabbeke

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions