Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/07/2021 07:03 - Jumping

Charlotte Philippe wint CSI2* GP Courrière!

Nadat ze de voorbije dagen al 8 klasseringen bij mekaar wist te springen op het nieuwe internationale concours van Courrière heeft amazone Charlotte Philippe gisterenavond de kers op de taart weten te zetten. In de afsluitende CSI2* GP werd zij namelijk de eindlaureate met haar 11-jarige merrie Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G). In een barrage waarvoor zich 9 combinaties wisten te plaatsen kwam zij over de meet in 40.62 seconden en slaagde zij er bovendien als enige in om die barrage foutloos af te leggen.

 

Gregory Wathelet wist na Philippe de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij had het met zijn 10-jarige hengst Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut) in 38.96 seconden ruim sneller weten te doen dan Philippe, maar had in de haast ook een balk uit de lepels zien vallen. De Fransman Yann Chartier Capitaine wist na onze Belgische combinaties plaats 3 voor zijn rekening te nemen. Hij stuurde de 13-jarige schimmelmerrie Amelia 14 (Clarimo) naar de eindmeet in 39.07 seconden en dit ook met 4 strafpunten.

 

Gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx met Vintadge de La Roque (Kannan) en Frédéric Vernaet met Born To Win Ap Z (Bentley van de Heffinck) werden 4de ex aequo, Brecht Goossens 7de met Forgiven Z (For Passion d’Ive Z), José Thiry 9de met Jalisco W van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur) en Thierry Goffinet 10de met Cadet du Ruisseau Z (Chellano Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions