Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/07/2021 06:43 - Jumping

Niels Bruynseels beste Belg in Valkenswaard

De eerste Longines Global Champions Tour van Valkenswaard werd gisteren namiddag afgesloten met een 1.50m rubriek. Pistebouwer Uliano Vezzani had opnieuw goed werk geleverd, want van de 39 combinaties die aan de start verschenen wisten er 10 de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen. Een van die 10 was onze landgenoot Niels Bruyneels met de 13-jarige vosmerrie Ilusionata Van ’t Meulenhof (Lord Z), waarvan dochter L’esmeralda Van ’t Meulenhof ’s morgens nog een 1.45m rubriek wist te winnen in de Peelbergen. Niels en Ilusionata hielden het opnieuw foutloos en hun tijd van 41.12 seconden leverde hen een 7de plaats op.

 

De winst bleef in eigen land en daarvoor zorgde Maikel van der Vleuten met de 11-jarige schimmelmerrie Kamara Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike). Van der Vleuten had zaterdag al een sterkte prestatie neer gezet met een 2de plaats in de LGCT Grand Prix en mocht ditmaal bovenaan het podium plaatsnemen na een chronotijd van 39.18 seconden.

 

De 2de plaats was voor de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano. Die rekende voor deze slotrubriek op zijn 12-jaige vos Chalou (Chacco Blue) en daarmee wist hij een chronotijd van 39.25 seconden op het scorebord te brengen. De Nederlander Harrie Smolders vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij bracht de eveneens 12-jarige Monaco (Cassini II) aan de eindmeet in 39.25 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 10de plaats voor Gudrun Patteet met Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof) en een 11de plaats voor Pieter Devos met Kannabis van de Bucxtale (Contact van de Heffinck).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions