Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/07/2021 06:22 - Jumping

Vereecke 2de in de CSIO3* GP van Peelbergen!

Koen Vereecke heeft zijn sterk concours in het Equestrian Centre De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg gisterenavond afgesloten met een 2de plaats in de CSIO3* GP. Vereecke rekende voor deze afsluiter van het weekend op de 10-jarige hengst Lector vd Bisschop (Bamako de Muze), met wie hij begin vorige maand nog de CSI2* van Opglabbeek wist te winnen. In een barrage waarvoor zich 6 combinaties wisten te plaatsen hield Vereecke het opnieuw foutloos, maar zijn tijd van 36.90 seconden was net niet goed genoeg om voor een derde overwinning te zorgen.

 

De was de Portugese ruiter Duarte Romao die de prestatie van Vereecke nog wist te overtreffen. Hij zat in het zadel van de 9-jarige ruin Cayman Jolly Jumper (Hickstead) en klokte uiteindelijk af in 35.77 seconden. De 3de plaats ging naar de Ier Eoin Gallagher met de 11-jarige Faltic HB (Baltic VDL). Ook hij hield het in de barrage opnieuw foutloos, maar deed er 38.35 seconden voor vooraleer de finish te bereiken.

 

Na een springfout in de basisronde was er hier ook nog een 13de plaats voor vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens met zijn 13-jarige Icarus (Querlybet Hero).

 

TAGS   |   DUARTE ROMAO   |   EOIN GALLAGHER   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions