Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 22:12 - Jumping

Zilver voor Estee Bomere in de GP Children!

Op het internationale concours van Cabourg in Frankrijk werden de jeugdrubrieken vanmiddag afgesloten met de Grote Prijs voor de Children. Van de 58 combinaties die aan de start verschenen wisten er 9 in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen. Een van hen was onze landgenote Estee Bomere met haar 9-jarige History Van ’T Ameldonk Z (Horion de Libersart), waarmee ze gisteren ook een belangrijke bijdrage leverde tijdens aan de zilveren medaille van het Belgische team tijdens de Nations Cup. Bomere hield het vandaag in de barrage opnieuw foutloos en haar tijd van 39.77 seconden leverde haar een mooie 2de plaats op.

 

De winst moest ze echter wel laten aan de Italiaan Nicolo’Paolo Monari. Die stuurde de 17-jarige Touche D Arrogance (Rash R) naar de eindmeet in 35.99 seconden en daarmee was hij wel beduidend sneller dan onze landgenote. De 3de plaats was voor de Zwitser Lou Puch met de eveneens 17-jarige Cornet 39 (Cornet Obolensky), die we nog kennen van onder het zadel van Daniel Deusser. Puch wist het in 36.14 seconden sneller te doen dan Bomere, maar liep daarbij ook tegen een springfout aan.

 

TAGS   |   ESTEE BOMERE   |   LOU PUCH   |   NICOLO’PAOLO MONARI

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions