Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 22:01 - Jumping

Wilm Vermeir wint rankingproef in Poznan!

Wilm Vermeir heeft er een sterk concours opzitten in het Poolse Poznan. Nadat hij gisteren met de 12-jarige Joyride S (Toulon) al een keer het podium wist te halen mocht hij vanmiddag met diezelfde Joyride S bovenaan het podium plaatsnemen in de 1.45m hoge Medium Tour Finale, een rubriek die tevens meetelde voor de Longines Ranking. Vermeir wist in deze speedclass alle balken netjes in de lepels te houden en met een tijd van 64.02 seconden de overige deelnemers achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Litouwer Andrius Petrovas, die gisteren nog de hoofdrubriek wist te winnen. Petrovas zadelde vandaag de 9-jarige ruin Sherlock en wist met een tijd van 64.21 seconden het dichtst in de buurt te komen van Vermeir. De Oostenrijker Gerfried Puck vervolledigde het podium hier op de 3de plaats. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Cigol du Parsis Z (Calvaro Z) en wist de eindmeet te kruisen in 65.22 seconden.

 

Foto's :
TAGS   |   ANDRIUS PETROVAS   |   GERFRIED PUCK   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions