Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 21:36 - Jumping

Gudrun Patteet scoort podiumplaats!

Met de LGCT Grand Prix hadden we het hoogtepunt van het weekend gisterenavond dan al wel gehad, toch stonden er ook vandaag op de Tops International Arena van Valkenswaard nog twee rubrieken van de CSI5* competitie geprogrammeerd. Gestart werd er vanmiddag met een 1.45m rubriek tegen de klok en daarin was er een podiumplaats voor onze landgenote Gudrun Patteet. De Oost-Vlaamse amazone zadelde de 9-jarige merrie Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze) en wist na een chronotijd van 57.63 seconden beslag te leggen op de 3de plaats in het klassement.

 

De winst was voor de Britse amazone Jodie Hall McAteer, die vergezeld was van de 11-jarige Kimosa van het Kritrahof (Chatman). McAteer wist een tijd van 55.04 seconden op het scorebord te brengen en verschalke zo de concurrentie. De Zwitser Pius Schwizer wist na McAteer de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. In het zadel van zijn 14-jarige ruin Balou Rubin R (Balou du Rouet) wist hij de klok te stoppen op 55.61 seconden.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   JODIE HALL MCATEER   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions