Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 21:20 - Jumping

Olivier Philippaerts schittert in CSI2* GP!

Nadat hij donderdag tijdens de openingsdag op de Tops International Arena van Valkenswaard al de eerste ronde van de Global Champions League wist te winnen heeft Olivier Philippaerts nu ook weten te schitteren op de slotdag van het concours ten huize Tops-Alexander. In de CSI2* GP die net voor het middaguur van start ging verscheen Philippaerts aan de start met de 8-jarige schimmelmerrie Dagada des Grevis (Cardento VDL) en wist hij zich samen met nog 20 anderen te plaatsen voor de  barrage. Philippaerts slaagde er in die druk bezette barrage opnieuw in om de 0 op het scorebord te houden, maar zijn tijd van 38.79 seconden was net niet goed genoeg om voor een nieuwe Philippaerts-overwinning te zorgen.

 

Het was de Amerikaanse amazone Laura Kraut die het nog net iets beter wist te doen dan Philippaerts. De partner van Nick Skelton zat in het zadel van de 9-jarige merrie Haley (Quality Time TN) en met een chronotijd van 38.54 seconden mocht zij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 3de plaats was voor de Nederlander Marc Houtzager, die de 12-jarige Sterrehof’s Edinus (Padinus) onder het zadel had. Hij kruiste de meet in 38.98 seconden en zorgde daarmee dus voor de beste Nederlandse prestatie.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Niels Bruynseels met Diornella-D (Diamant de Semilly), een 12de plaats voor Pieter Devos met Mom’s Isaura (Tinka’s Boy) en een 13de plaats voor Jérôme Guery met Eldorado WP Z (Eldorado van de Zeshoek).

 

TAGS   |   LAURA KRAUT   |   MARC HOUTZAGER   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions