Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 21:06 - Jumping

Vereecke en Housen domineren in Kronenberg!

In het Equestrian Centrum de Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg is onze landgenoot Koen Vereecke opnieuw aan een bijzonder sterk concours bezig in! Nadat hij gisteren met Donna Van de Windeweg Z al de 1.50m hoofdrubriek wist te winnen mocht hij rond het middaguur opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. In de 1.45m rubriek was hij vanmiddag namelijk de beste met de 10-jarige merrie L’esmeralda van ’t Meulenhof Z (Nabab de Rêve). Vereecke snelde in de 2de fase naar een chronotijd van 24.12 seconden en daarmee wist hij dus opnieuw de concurrentie achter zich te houden.

 

Maar dat was niet alles, want ook de 2de plaats kleurde zwart, geel en rood dankzij Alexander Housen en de 9-jarige hengst Casillas van de Helle (Casall). Housen deed een uitstekende poging, maar kwam met zijn tijd van 24.19 seconden 7 honderdsten van een seconde tekort om Vereecke van de troon te stoten. De Nederlandse amazone Mel Thijssen hielde de 3de plaats vervolgens in eigen land. Zij zadelde de 11-jarige Cartolana (Catapult 7) die ze in de 2de fase naar de meet wist te sturen in 24.83 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens met de 9-jarige Hulde G (Vigo d’Arsouilles).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   KOEN VEREECKE   |   MEL THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions