Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 20:49 - Jumping

Bourdeaud’Hui grijpt naast GP-overwinning…

Wat voor Thibault Philippaets vanmorgen in Cabourg wel lukte in de Grote Prijs voor de Young Riders lukte enkele uren later net niet voor Mathieu Bourdeaud’Hui in de Grote Prijs voor de Juniors… Bourdeaud’Hui rekende voor deze Grote Prijs op de 10-jarige ruin Toronto Z (Toulon) en was een van de 9 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield hij het opnieuw zonder fouten, maar zijn tijd van 44.07 seconden was net niet voldoende om voor een tweede Belgische GP-overwinning te zorgen.

 

Het was de Britse amazone Ava Vernon die de prestatie van Bourdeaud’Hui nog wist te overtreffen. Zij stuurde de 12-jarige Jolie Fleur van de Noordheuvel (Cassini II) naar de eindmeet in 43.67 seconden en daarmee mocht zij bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats bleef in eigen land dankzij amazone Marine Lebas. Zij had er met de eveneens 12-jarige VI Aye Py d'AZ (Controe*HN) 44.95 seconden voor nodig om haar barragerit tot een goed einde te brengen.

 

Naast Mathieu Bourdeaud’Hui was ook Bart Jay Junior Vandecasteele een van de barragisten met zijn 11-jarige merrie Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel). Hij kreeg in de barrage een springfout en zou uiteindelijk 6de worden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions