Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 20:37 - Jumping

Thibault Philippaerts wint de Young Rider-GP

Wat een fantastisch weekend is het geworden voor de familie Philippaerts. Na overwinningen voor zowel Olivier als Nicola eerder dit weekend wist vanmorgen ook derde zoon Thibault Philippaerts een belangrijke rubriek op zijn palmares te schrijven. In het Franse Cabourg kroonde hij zich vanmorgen namelijk tot winnaar van de Grote Prijs voor de Young Riders op toch wel een uitzonderlijke manier… Vergezeld van de 9-jarige ruin Khan Vd Kattevennen Z (Kannan) wist Philippaerts namelijk als enige combinatie de basisomloop foutloos af te leggen en zo de overwinning in de wacht te slepen.

 

De andere podiumplaatsen gingen respectievelijk naar de Duitser Calvin Böckmann met de 9-jarige Comalico (Cornet Obolensky) en de Italiaanse amazone Alessandra Bonifazi met de 12-jarige Intrigo RS (Indorado). Zij wisten beiden wel alle balken netjes in de lepels te houden, maar liepen daarbij ook beiden tegen 1 strafpuntje voor tijdsoverschrijding aan.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions