Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 12:35 - Jumping

Axel Vandoorne start de slotdag met winst!

De slotdag van het nieuwe internationale concours in Courrière is vanmorgen gestart met een Belgische overwinning! In de 1.35m hoge ochtendrubriek was het namelijk Axel Vandoorne die de beste was met de 9-jarige merrie Ma-Belle vh Eegdeken (Cardento VDL). Vandoorne hield het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en met zijn finishtijd van 26.82 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Fransman Aymeric Bray met de 12-jarige merrie Picobelle Jasmine (Arezzo VDL). Hij wist de klok te stoppen op 27.46 seconden en waar daarmee Vandoorne’s dichtste achtervolger. Marine Scauflaire hield de 3de plaats in deze rubriek opnieuw in ons land. Zij zat in het zadel van de 9-jarige Gold Win d’Hoogpoort (Mister Blue) en wist een chronotijd van 27.53 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Brecht Goossens met J’ T’Aime Non Stop (Non Stop), een 8ste plaats voor Pasal Van Laethem met Touquet vh Daalhof (Saphir du Pre A Vivier), een 11de plaats ex aequo voor Leonie Peeters met Untouch Z (Untouchable) en voor Karen Oris met Ino Uno d’Or (Numero Uno), een 17de plaats voor Bertrand Genin met Diorado du Faurieu Z (Diamant de Semilly), een 18de plaats voor François Bossu met Noisette Printaniere (Button Sitte) een 19de plaats voor Frédéric Vernaet met Da Vinci DC (Diamant de Semilly) en een 20ste plaats voor opnieuw Brecht Goossens, ditmaal met Hero Van Heiste (Flipper d’Elle).

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   AYMERIC BRAY   |   BRECHT GOOSSENS   |   MARINE SCAUFLAIRE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions