Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 10:24 - Jumping

Podiumplaats voor Wilm Vermeir in Poznan!

Naast de internationale concoursen dicht bij huis wordt er dezer dagen ook duchtig gesprongen in het Poolse Poznan. Daar komt voor ons land onder ander Wilm Vermeir aan de start en die wist zich gisterenavond naar een podiumplaats te springen in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Vermeir rekende op de 12-jarige Joyride S (Toulon) en was een van de 15 combinaties die zich wisten te plaatsten voor de tweede en beslissende ronde. Daarin het duo het opnieuw foutloos en hun chronotijd van 41.63 seconden leverde hen een 3de plaats op in het klassement.

 

De overwinning was voor de Litouwer Andrius Petrovas met de 10-jarige Zwarovski Z (Zandor Z). Hij kruiste in die tweede ronde de meet in 40.38 seconden en daarmee mocht hij bovenaan het podium plaatsnemen. De Duitser Felix Hassmann was goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij was vergezeld van de 14-jarige Balance 30 (Balou du Rouet) en nestelde zich net voor Vermeir na een finishtijd van 40.99 seconden.

 

Naast Vermeir wist ook Jordy Van Massenhove zich te plaatsen voor die tweede ronde. Hij kreeg daarin met de 9-jarige Verdiamo Z (Verdi TN) echter een springfout en moest zo genoegen nemen met de 13de plaats.

 

TAGS   |   ANDRIUS PETROVAS   |   FELIX HASSMANN   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions