Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 10:06 - Jumping

Ludo Philippaerts scoort in de kleine GP!

Terwijl zijn zonen Olivier en Nicola succesvol waren in respectievelijk Valkenswaard en Opglabbeek wist ook vader Ludo Philippaerts zich gisteren in de kijker te rijden. In het Franse Cabourg was hij gisterenavond met de 10-jarige Laurier (Zirocco Blue VDL) een van de 12 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage in de 1.45m hoge Kleine Grote Prijs. Daarin wist Philippaerts Senior in 40.49 seconden ook een scherpe tijd neer te zetten, maar helaas viel daarbij ook een balkje uit de lepels waardoor hij finaal genoegen moest nemen met plaats 8 in het klassement.

 

Het waren opnieuw de Franse combinaties die wisten te domineren. Zo kregen we opnieuw een integraal Frans podium met kop Marc Dilasser en de 11-jarige Away Semilly (Diamant de Semilly). Dilasser wist het wel foutloos te houden en met een finishtijd van 39.79 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden. Het zilver was voor amazone Alexa Ferrer, die de 9-jarige Gracieux du Pachis (Tinka’s Boy) onder het zadel had. Zij had er 41.36 seconden voor nodig om haar barragerit tot een goed einde te brengen. Edward Levy tenslotte was goed voor de 3de plaats in het klassement. Vergezeld van de 9-jarige Catchar Mail (Diamant de Semilly) kruiste hij de meet in 42.10 seconden.

 

TAGS   |   ALEXA FERRER   |   EDWARD LEVY   |   LUDO PHILIPPAERTS   |   MARC DILASSER

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions