Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/06/2021 00:16 - Jumping

Gregory Wathelet triomfeert in Courrière!

Na de CSI2* GP van Opglabbeek en de hoofdrubriek van het Equestrian Centre de Peelbregen in Kronenberg eerder op de dag kreeg vanavond ook de 1.40m hoofdrubriek van Courrière een Belgische winnaar. Het was namelijk Gregory Wathelet die er vanavond de beste was met de 9-jarige schimmelmerrie Argentina de La Marchette (Acajou de La Marchette), met wie hij in 2019 in Gesves nog Belgisch Kampioen werd bij de 7-jarige paarden. Wathelet hield het in een 13-koppige barrage opnieuw foutloos en met een chronotijd van 36.59 seconden zorgde hij dus opnieuw voor een Belgische overwining.

 

Ook op de 2de plaats kregen een landgenote met Charlotte Philippe en haar eveneens 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo Z). Philippe sprong de afgelopen weken al tal van klasseringen bij mekaar en bevestigde die goede vorm nu met een foutloze barrage in 38.57 seconden. De Fransman Nicolas Tison vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 10-jarige Fuji D.S. du Pachis (Albatros du Pachis) de klok stil op 39.31 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 5de plaats voor Niels Fockaet met Fokker 50 (Andiamo Z), een 11de plaats voor Tatiana Troiani met Cash Flow III (Calato), een 11de plaats voor Leonie Peeters met La Lou (Sandro Boy) en een 11de plaats voor Frédéric Vernaet met Beijing Z (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   GREGORY WATHELET   |   NICOLAS TISON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions