Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/05/2021 23:24 - Jumping

Winst voor Koen Vereecke in de Peelbergen!

Onze landgenoot Koen Vereecke heeft vanmiddag nog maar eens laten zien dat er met hem altijd rekening gehouden dient te worden in een barrage. In de Equestrian Centre de Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg kroonde hij zich vanmiddag namelijk tot winnaar van de 1.50m hoge GP-kwalificatie. In een 10-koppige barrage spurtte Vereecke met zijn 11-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) naar een finishtijd van 33.85 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken.

 

Vereecke: “Toch had het nog sneller gekund hoor. Maar ik kreeg het niet voor elkaar. Gelukkig was dit ook al goed genoeg. Donna is van zichzelf al heel snel, dus als ik geen gekke dingen doe dan behoort een top klassering vaak wel tot de mogelijkheden.”

 

De 2de plaats kreeg dan weer een Belgisch tintje dankzij de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli, die met zijn stal al jaren gevestigd is in ons land. Zanotelli rekende op de 10-jarige ruin Golia (Bustique) die hij naar de meet wist te sturen in 34.04 seconden. De Noorse Victoria Gulliksen was de 3de die het podium wist te halen in deze hoofdrubriek. Die kwam in de barrage over de meet in 35.05 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige David Guetta (Zento).

 

TAGS   |   KOEN VEREECKE   |   MARLON ZANOTELLI   |   VICTORIA GULLIKSEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions