Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/05/2021 23:08 - Jumping

N. Philippaerts wint CSI2* GP in Opglabbeek!

Na de overwinning van broer Olivier donderdag tijdens de eerste ronde van de Global Champions League van Valkenswaard kon Nicola Philippaerts natuurlijk niet achterblijven. Hij hield in het Sentower Park van Opglabbeek het beste voor de slotdag en kroonde zich vanmiddag tot winnaar van de CSI2* GP.  Daarvoor kon hij rekenen op de 10-jarige hengst Gijs, een zoon van Kashmir Van Schuttershof. In een barrage waarvoor zich 6 combinaties wisten te plaatsen hield Philippaerts het opnieuw foutloos en met een finishtijd van 33.43 seconden hield hij de GP-overwinning in eigen land.  

 

Maar ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde dan weer gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox. Die was vergezeld van de eveneens 10-jarige Curiano Van Maarle Z (Canabis Z), maar hij kwam met zijn tijd van 33.85 seconden een kleine halve seconde tekort voor de overwinning. De Spanjaard Mariano Martinez Bastida volgde na de Belgen op de 3de plaats. Hij stuurde de 11-jarige Cleartoon (Carthago) naar de meet in 34.85 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 9de plaats voor Peter Schollaert met Corbuchy Z (Cosinhus) en een 12de plaats voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions