Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/05/2021 22:50 - Jumping

Jens Vandenberk wint nu wel in Sentower Park

Donderdag moest hij nog tevreden zijn met de 2de plaats in de 1.40m hoofdrubriek, maar vanmiddag had Jens Vandenberk dan toch zijn overwinning te pakken in het Limburgse Sentower Park! In de 1.40m rubriek triomfeerde hij met de 8-jarige Suspicion de Rialfo Z (Spartacus TN). Vandenberk snelde in deze rubriek tegen de klok naar de meet in 66.52 seconden en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Israëliër Kai Zeevi, die met zijn stal gevestigd is in ons land. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Kandy Hof Ter Zeedycke (Cabrio van de Heffinck) en samen wisten ze de meet te  bereiken in 67.58 seconden. De Deense Philippa Wildfang Linde vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 12-jarige Jaguar (Chopin van het Moleneind) de klok stil op 68.47 seconden.

 

Voor Leslie Desilly was er hier nog een 11de plaats met Jigaro C (Figaro de la Vie).

 

Voorafgaand aan deze proef had er ook al een andere 1.40m rubriek plaatsgevonden. Hierin verdedigde Eva Jennen onze nationale driekleur met de 9-jarige Valua Vd Horst Z (Verdi TN). Jennen kreeg zowel in de 1ste als in de 2de fase 1 strafpuntje voor tijd en dit leverde haar een 7de plaats op.  

 

TAGS   |   JENS VANDENBERK   |   KAI ZEEVI   |   PHILIPPA WILDFANG LINDE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions