Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/05/2021 22:38 - Jumping

Goud voor de Belgische Children in Cabourg!

Na de Belgische Juniors gisteren hebben nu ook de Belgische Children vanmiddag goud weten te behalen in hun Nations Cup in het Franse Cabourg. Chef d’équipe Jean-Jacques Mathijs rekende voor deze landenwedstrijd op Estee Bomere met History Van ’T Ameldonk Z (Horion de Libersart), Louis Lambrecht met Valentino D Auge (Guarana Champeix), Pieter Jan Anthonissen met Kira – K.A (Nabab de Rêve) en Brent de Schrijver met Liv Good Vd Kattevennen Z (Levisto Z).

 

Na de eerst ronde stond Groot Brittannië op kop met 0 strafpunten en stond ons land op een gedeelde 2de plaats met Spanje met een totaal van 4 strafpunten. Zowel Anthonissen als de Schrijver hadden in die eerste ronde voor een nulronde weten te zorgen, maar Bomere en Lambrecht de ring verlieten met respectievelijk 4 en 8 strafpunten.

 

De tweede verliep van begin af aan een stuk beter als de eerste ronde. Bomere, Lambrecht en Anthonissen wisten allen foutloos te blijven waardoor een onderlinge barrage met Engeland op dat moment al verzekerd was. Het resultaat van de Schrijver deed er ook niet meer toe en daarom werd besloten om hem in die tweede ronde niet meer van start te laten gaan.

 

In de allesbeslissende barrage wisten zowel Bomere als Lambrecht opnieuw foutloos te blijven. Anthonissen kende wat pech met 13 strafpunten, maar toen ook de Schrijver als laatste starter een foutloze barrage wist af te werken was de overwinning een feit.

 

Groot Brittannië moest tevreden zijn met de zilver en Spanje was goed voor brons.  

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions