Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/05/2021 21:03 - Jumping

Zilver voor Guery, teamwinst voor Verlooy!

Jérôme Guery heeft vanmiddag opnieuw voor een topprestatie weten te zorgen op de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard! Voor de tweede ronde van de Global Champions League, die tevens gold als kwalificatie voor de LGCT Grand Prix, rekende Guery opnieuw op de 13-jarige Grupo Prom Diego (Verdi TN) met wie hij gisteren ook al 5de was in de 1.45m rubriek. Guery hield het netjes foutloos en zijn chronotijd van 65.88 seconden leverde hem een 2de plaats op in het individuele klassement.

 

Enkel de Canadees Eric Lamaze wist te prestatie van Guery nog te overtreffen. Lamaze was vergezeld van de 18-jarige merrie Fine Lady (Forsyth FRH) en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 63.81 seconden. De 3de plaats was voor de Zweed Peder Fredricson met de 15-jarige H&M All In (Kashmir Van Schuttershof), met wie hij in 2017 in eigen land Europees Kampioen werd. Hij wist de meet te bereiken in 66.43 seconden.

 

Verder wist ook Olivier Philippaerts zich nog te klasseren in deze GP-kwalificatie. Hij stopte met zijn 15-jarige H&M Legend Of Love (Landzauber) de klok op 68.38 seconden wat hem de 8ste plaats opleverde.

 

Teamklassement

 

De overwinning in het teamklassement was voor de Monaco Aces van Jos Verlooy en de Amerikaanse Laura Kraut. De Monaco Aces stonden na de eerste ronde nog op de 2de plaats, maar na een foutloze ronde van zowel Verlooy met Varoune (Verdi TN) als van Kraut met Confu (Contact Me) wisten zij naar de 1ste plaats te springen. Zij deden er vandaag samen 139.75 seconden over om hun omlopen af te leggen.

 

De Australische Edwina Tops-Alexander met Identity Vitseroel (Air Jordan Z) en de Italiaan Alberto Zorzi met Cinsey (Contendro I) hielden voor Valkenswaard United het zilver in eigen huis. Ook zij bleven over de gehele lijn foutloos en dit in een tijd van 141.12 seconden.

 

De Doha Falcons van de Qatari Bassem Mohammed en de Duitser Philip Houston wisten de 3de plaats te behalen. Zij behaalden een teamtotaal van 147.84 seconden.

 

TAGS   |   ERIC LAMAZE   |   JEROME GUERY   |   JOS VERLOOY   |   LAURA KRAUT   |   PEDER FREDRICSON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions