Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/05/2021 14:27 - Jumping

Van Boxstael laat concurrentie achter zich!

De Belgische jeugd blijft de overwinningen opstapelen op het internationale jeugdconcours in het Franse Cabourg! Vanmorgen was het de beurt aan Robbe Van Boxstael op bovenaan het podium plaats te nemen. In de 1.25m hoge ochtendrubriek voor de Pony’s was hij namelijk de beste met de 8-jarige Romeo van de Groenweg (Dexter Leam Pondi). Van Boxstael hield het dubbel foutloos en dit in een tijd van 32.36 seconden.

 

De Française Julie Grangier hield de 2de plaats in eigen land. Zij kwam over de eindmeet in 33.00 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Dadora des Islots (Ugobak des Baleines). Plaats 3 was dan opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde Brent de Schrijver met de 10-jarige Konquistador Van Orchid’s (Kanshebber). De Schrijver, die gisteren nog een rubriek wist te winnen, snelde naar de eindmeet in 33.98 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions