Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
06/05/2021 14:13 - Jumping

Ook Vandecasteele springt op het podium!

In het Franse Cabourg startte de dag vanmorgen met een 1.40m rubriek voor de Juniors en daarin was er opnieuw een sterkte prestatie van Bart Jay Junior Vandecasteele. Die verscheen aan de start met de 11-jarige merrie Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel) en wist zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te blijven. Hij kruiste de meet in 44.12 seconden wat hem een mooie 3de plaats opleverde.

 

De overwinning bleef in eigen land dankzij amazone Vera Desutter en de 10-jarige Burdey Of Mic (Diamant de Semilly). Zij wist de klok te stoppen in 42.76 seconden en daarmee dus de concurrentie achter zich te houden. En ook op de 2de plaats kregen we een Franse amazone met Ilona Mezzadri en de 11-jarige Anfere de La Fontaine (Jarnac). Zij had er 44.08 seconden voor nodig om haar 2de fase tot een goed einde te brengen.  

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions