Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/05/2021 13:59 - Jumping

Gilles Thomas wint opnieuw in de Peelbergen!

Nadat hij donderdag ook al de openingsrubriek wist te winnen heeft onze landgenoot Gilles Thomas vanmorgen opnieuw een proef weten te winnen in het Equestrian Centre De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg. In de 1.40m rubriek was hij opnieuw de beste met de 9-jarige merrie Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze), die hij onlangs ter beschikking kreeg van de familie De Bock. Thomas kruiste in de 2de fase de meet in 23.30 seconden en daarmee mocht hij dus opnieuw de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De Canadees Tim Wilks volgde op de 2de plaats met de eveneens 9-jarig Ma Pomme de Tamerville (Deauville Van T&L). Wilks klokte af in 23.90 seconden en wist zo het dichtst in de buurt te komen van Thomas. De 3de plaats was voor de Ier Alexander Butler met de ook al 9-jarige Gaston d’Ecaussinnes (Malito de Reves). Hij had er 25.05 seconden voor nodig om zijn 2de fase tot een goede einde te brengen.

 

Wat verderop in het klassement wist Gilles Thomas zich ook te klasseren met de 10-jarige Donna Casalla de Poteau (Casall). Na ook een foutloze 2de fase werd hij 8ste.

 

TAGS   |   ALEXANDER BUTLER   |   GILLES THOMAS   |   TIM WILKS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions