Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/05/2021 13:57 - Jumping

Jérôme Guery begint de dag op het podium!

Op de Tops International Arena van Valkenswaard is het vandaag natuurlijk uitkijken naar de LGCT Grand Prix die vanavond gesprongen wordt, maar daarnaast staan er natuurlijk ook nog tal van andere rubrieken op het programma. Wie vanmorgen in ieder geval goed aan zijn dag begon was Jérôme Guery met de 9-jarige ruin Eldorado WP Z (Eldorado van de Zeshoek). In de 1.45m hoge Big Tour wist hij zich te verzekeren van de 3de plaats nadat hij in deze rubriek tegen de klok de tijd had weten te stoppen op 57.42 seconden.

 

De overwinning was voor de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano, die zijn 12-jarige merrie Carlotta (Chaccomo) gezadeld had. Gaudiauno snelde naar de meet in 54.23 seconden en daarmee had hij ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie. De 2de plaats was voor de Ier Michael Pender, die zich ook gisteren al wist te klasseren. Pender wist vandaag de klok te stoppen op 56.42 seconden.  

 

TAGS   |   EMANUELE GAUDIANO   |   JEROME GUERY   |   MICHAEL PENDER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions