Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/04/2021 23:36 - Jumping

Podiumplaats voor Wathelet en Clarys!

Zowel Gregory Wathelet als Bart Clarys hebben zich vanavond op het nieuwe internationale concours van Courière van een podiumplaats weten te verzekeren in de 1.45m hoofdrubriek. Beide heren behoorden na de eerste ronde tot de 16 beste combinaties die zich wisten te plaatsen voor de tweede en beslissende ronde.   

 

Daarin was het dus Gregory Wathelet die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Wathelet rekende opnieuw op de 10-jarige hengst Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut), met wie hij de afgelopen weken al meermaals de prijzen wist te halen, en legde beslag op de 2de plaats nadat hij de tweede ronde foutloos wist af te leggen in 44.50 seconden. En ook Bart Clarys wist het in de tweede ronde opnieuw foutloos te houden met de eveneens 10-jarige Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue). Hij kwam echter binnen in 47.03 seconden wat hem uiteindelijk een 3de plaats opleverde.

 

De overwinning moesten ze laten aan de Braziliaan Eduardo Pereira De Menezes. Vergezeld van de 9-jarige H.Big Action (Action Breaker) zette hij een tijd van 43.35 seconden op het scorebord en daarmee wist hij dus de concurrentie te verslaan.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Brecht Goossens met Forgiven Z (For Passion d’Ive Z), een 7de plaats voor Charlotte Philippe met Cacharel de Amoranda Z (Bonaparte Z), een 8ste plaats voor Frédéric Vernaet met Born To Win Ap Z (Bentley van de Heffinck), een 9de plaats voor José Thiry met Jalisco W van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur), een 12de plaats voor Dominique Hendrickx met No-Comment de Septon (Jenson Van ’t Meulenhof). Marine Scauflaire met Hortus d’Hoogpoort (Diamant de Semilly), Patricia Guery met Margriet de Mariposa (Nabab de Rêve) en Leonie Peeters met Belanda (Cristo) besloten om in die tweede ronde niet meer van start te gaan en werden zo 14de ex aequo.  

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions