Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/04/2021 23:12 - Jumping

Koen Vereecke grijpt nipt naast overwinning…

In het Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg ging de meeste aandacht vanmiddag natuurlijk naar de Nations Cup, maar eens die afgelopen was werd die aandacht automatisch verlegd naar de 1.50m hoofdrubriek. De uitstekende prestatie van Koen Vereecke en zijn 11-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z (Diaman de Semilly) leverde daarin helaas net geen Belgische overwinning op. Vereecke kwam in deze speedclass over de meet in 52.46 seconden en daarmee kwam hij 2 honderdsten van een seconde tekort om de overwinning op te eisen.

 

Het was de Nederlandse amazone Kim Emmen die het dus nog net iets sneller wist te doen. Zij kruiste met de 12-jarige Warriors Glory (Warrior) naar een finishtijd van 52.44 seconden en hield zo de overwinning dus in eigen land. De 3de plaats was voor de Luxemburger Victor Bettendorf. Die was vergezeld van de 11-jarige Atomic de la Roque (Kannan) en wist een chronotijd van 52.65 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder wist ook Alexander Housen voor een sterkt prestatie te zorgen met de 11-jarige schimmelmerrie Cassandra HSP (Sandro Boy). Hij strandde na een foutloze ronde in 53.03 seconden net naast het podium op de 4de plaats.  

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   KIM EMMEN   |   KOEN VEREECKE   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions