Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/04/2021 22:55 - Jumping

Ook Brent de Schrijver wint in Cabourg!

De Belgische delegatie heeft er een vruchtbare dag opzitten op het internationale concours van het Franse Cabourg. Naast de uitstekende teamprestaties van de Juniors en de Young Riders in de landenwedstrijden waren er namelijk ook enkele individuele hoogtepunten.

 

Na de overwinningen van Jules Denutte en Helena Beyers eerder op de dag voegde Brent de Schrijver daar in de vooravond nog een derde Belgische overwinning aan toe! In de 1.20m rubriek voor de Pony’s was de Schrijver de beste met zijn 10-jarige Konquistador Van Orchid’s (Kanshebber). De Schrijver klokte in deze rubriek rechtstreeks op tijd af in 62.74 seconden en daarmee was hij ruim anderhalve seconde sneller dan de concurrentie.

 

De 2de plaats was voor de Britse amazone Elissa Herrmann met de 15-jarige Superbre de Laloena, de gewezen GP-pony van Aaron Tijskens. Herrmann hield het ook foutloos, maar moest met een tijd van 64.28 seconden duidelijk haar meerdere erkennen in de Schrijver. De Française Dorine Campion vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met haar 9-jarige Crocodile Dund’Huit (Spirit Of Semilly) de klok stil op 66.51 seconden.

 

TAGS   |   BRENT DE SCHRIJVER   |   DORINE CAMPION   |   ELISSA HERRMANN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions